آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶
خانه » ترفند » دور زدن حالت روح موبوگرام
دور زدن حالت روح موبوگرام

دور زدن حالت روح موبوگرام

دور زدن حالت روح موبوگرام

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺑﺪﯾﻢ ﮐﻪ

ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺣﺎﻟﺖ ﺭﻭﺡ ﻣﻮﺑﻮﮔﺮﺍﻡ ﻭ ﺗﻠﮕﺮﺍﻑ
ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺴﻨﺠﺮ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺟﺮﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺮﻭﺭ ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ ﺭﻭ ﺑﻪ
ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﯿﻦ ﻭ ﻣﻄﻠﻊ ﺑﺸﯿﻦ ﮐﻪ
ﻓﺮﺩ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺷﻤﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪﻩ ﻭ ﯾﺎ ﻧﻪ…

ﺣﺘﻤﺄ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻫﻢ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﯾﻦ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻃﺮﻑ
ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﻮﯼ ﭘﯽ ﻭﯼ ﭼﺖ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ
ﺍﻏﻠﺐ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺗﯿﮏ ﺩﻭﻡ
✅ ✅

دور زدن حالت روح موبوگرام
ﻧﻤﯽ خوره ﻭﻟﯽ ﻃﺮﻑ ﺑﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ
ﺷﻤﺎ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﻭ ﻧﯿﻔﺘﺎﺩﻥ ﺗﯿﮏ ﺩﻭﻡ ﻭ ﺑﯽ ﺍﻃﻼﻋﯽ ﺍﺯ
ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺷﺨﺺ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺷﻤﺎﺭﺍ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ
ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﻫﺪ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻤﺎ ﺭﺍﻧﯿﺰ ﻣﺜﻞ ﺧﯿﻠﯽ
ﻫﺎ ﻋﺼﺒﯽ ﻭ ﮐﻼﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﺪ.

ﭼﻄﻮﺭ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺑﺸﯿﻢ ﮐﻪ ﺷﺨﺺ ﭘﯿﻐﺎﻡ
ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻭﯾﺎ ﻧﻪ ؟

دور زدن حالت روح موبوگرام

دور زدن حالت روح موبوگرام

ﺍﯾﻦ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﺑﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺁﻥ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﯾﻢ
ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺎﺩﻩ ﻭﮐﺎﺭﺁﻣﺪ است

۱ – ﺍﺑﺘﺪﺍ ﯾﮏ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﯾﮏ ﻧﻔﺮﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﻦ

 ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﯾﮏ ﻧﻔﺮﻩ ، ﯾﮏ ﻋﻀﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ

ﺳﭙﺲ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﺗﺎﯾﭗ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ به ﮐﺎﻧﺎﻝ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻓﺮﻣﺎﯾﺪ

۳ – ﺑﻌﺪ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺭﺍ ﺍﺯ ﮐﺎﻧﺎﻝ
‏( ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻧﻘﻞ ﻗﻮﻝ – ﻭ ﺑﺎﺫﮐﺮﻣﻨﺒﻊ ‏)

ﻓﺮﺍﻭﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﭘﯽ ﻭﯼ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ

۴ – ﺣﺎﻻ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﮐﻪ ﻃﺮﻑ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺭﺍ
ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ
ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺗﻮﺟﻪ ﻓﺮﻣﺎﯾﺪ

ﺍﮔﺮ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﻋﺪﺩ ۲ ﺭﺍ
ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﺷﺨﺺ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭘﯿﻐﺎﻡ
ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻭﻟﯽ ﭘﺎﺳﺨﯽ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﺪ

ﻧﮑﺘــــﻪ :

ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﻢ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﺭﻭ ﻃﻮﺭﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻦ
ﮐﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺟﻠﺐ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﮑﻨﺪ ﻭ ﭼﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﮐﻪ
ﺍﺳﻢ ﮐﺎﻧﺎﻝ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ »» ﻭﯾﺮﮔﻮﻝ ‏( ٬ ‏) ﻭ ﯾﺎ ﻧﻘﻄﻪ »» ‏( . ‏)
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﻤﺎﯾﺪ.

تاکنون ۱۴ نظر ثبت شده است.

  1. سلام.مطالب سایت عالیه.ممنون از شما.به امید توفیق روزافزون.

  2. سلام
    خیلی خوب بود
    ممنون از شما..

  3. در زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین هستید
    پیروز باشید.

  4. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    خیلی خوب بود
    آفرین

  5. خیلی ممنون
    عالی بود.

  6. سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون
    ادامه بدین

  7. خسته نباشید ممنون به خاطر این وبسایت مفید

  8. سلام ببخشید یه سوال داشتم وقتی تو موبوگرام در قسمت تغییرات پیامی با این مزمون میاد که شما را از لیست مخاطبین خود حذف کرد یا به لیست خود اضافه کرد به چه معناست؟

    • درود وقتی شخصی شماره شما را در لیست مخاطبین خود اضافه میکند پیغام دوم برای شما نمایان میشود و وقتی شماره شما را از لیست مخاطبین خود حذف میکند پیغام اول نمایان میشود.

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز